Не сте логнат.

#1 08/06/2016 06:31:23

BG tsurkva
потребител
Регистриран: 09/09/2015
Мнения: 59

Св. Литургия на български език в Люксембург - събота, 11 юни

Уважаеми сънародници,

Провеждането на следващата църковна служба на български език от отец Станко Дидов е планирано за 11 юни /събота/ от 9:30 часа, отново в сградата на църквата Eglise saint Alphonse (адрес: 32 Rue des Capucins, L-1313 LUXEMBOURG). По време на църковната служба ще бъде осветена и иконата на Света Богородица „Достойно ест“, която църковното настоятелство закупи чрез събраните дарения от наши сънародници живеещи в Люксемург. Тя ще бъде дарена на храма „Св. Алфонс“, който ни приютява напълно безвъзмездно, за да извършваме православните богослужения на български език, както и за да провеждаме часовете по вероучение с нашите деца вече повече от две години.

Моля, тези от вас, които желаят да се изповядат преди вземането на Св. Причастие, да заявят това предварително на cssvirbg@gmail.com, за да може отец Станко да предвиди достатъчно време за всеки желаещ. За ваша информация, самото причастие ще бъде извършено около 10:30 часа.

Освен това, както обикновено, свещеникът ще има възможност да отправи молитви и за наши лични нужди (за здраве, пътуване, панахида и т.н.) или да освети домовете ни. Моля, заявете предварително своето желание за извършването на такива частни треби.


Сърдечни поздрави!
ЦН на БПЦО „Св. Иван Рилски“ – Люксембург

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB