Не сте логнат.

#1 20/03/2019 10:45:51

BG tsurkva
потребител
Регистриран: 09/09/2015
Мнения: 59

Света литургия на български език - 23 март, 10 ч.

Скъпи в Господа сестри и братя,

Напомняме Ви, че следващата литургия на български език ще бъде отслужена на 23 март (тази събота) с начало от 10 ч. от епархийския протосингел архим. Атанасий (Султанов), който ще посети Люксембург в периода 22—24 март. 

Обърнете внимание, че този път мястото на срещата ще е различно. С благословението на митр. Атинагор (Вселенска патриаршия) ще имаме възможност да се съберем в параклиса на Вселенската патриаршия „Св. Безсребреници“. 

Адресът е 3, rue Pulvermuhl , L-2356 (сградата е в непосредствена близост до ресторант La Villa). С градски транспорт параклисът може да бъде достигнат с автобуси № 7 и 70 (например от спирка Paris/Zitha – в момента е преместена на N° 42 à 46 avenue de la Liberté). Спирката, на която трябва да слезете, е Pulvermuhl, Hammerdällchen.

По време на богослужението ще бъде проведено традиционното занятие по вероучение за деца. Темите са: „Празникът Благовещение“ и „Великденският пост“, като малчуганите ще имат възможност да изработят изненади за предстоящия празник на своите майки.

Молим желаещите за изповед да пристигнат, както обикновено, по-рано в храма - към около 9 часа, за да има достатъчно време за спокойното извършване на тайнството.

След богослужението архим. Атанасий ще е на наше разположение, за да ни укрепи с пастирски наставления за достойно изпълнение на духовното подвизаване по време на Великия пост, както и за разговор за пътищата и възможностите за развитието на църковната община.
 
Заповядайте! Очакваме Ви!
  
Църковното настоятелство
на БПЦО „Св. Иван Рилски“
Люксембург

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB