Не сте логнат.

#1 03/11/2011 16:02:01

Svetlana
потребител
Регистриран: 03/11/2011
Мнения: 1

26.11.2011 Изложба живопис в Remerschen

"Strawberry heart shakes" by Svetlana Gencheva - Sunny


  На 26 ноември  /събота /  Люксембург ще бъде населен с един вълшебен вътрешен свят, изграден от 25 живописни платна. Светлана Генчева –Съни ще открие третата си самостоятелна изложба в Remerschen по покана на  "United Artist Luxembourg"  . Изложбата носи името "Strawberry heart shakes" и е изпълнена от един фантастичен свят, в който формите , времето и пространсвото са проникнати от зашеметяващи въоображаеми елементи, които се сместват и организират заедно, в създаването на една нова реалност, в която приказката естествено включва еротиката , без да губи невинноста и иронията, които се подържат красиво и провокативно заедно.
И този път Съни няма да изневери на стила си и ще поднесе на публиката в Люксембург своите нежни и внимателни картини в активни, искрящи цветове, носещи една приказна магическа образност , постигната чрез присъщите на магическия реализъм изразни средства: съпоставяне на образите, промени в пропорциите на предметите, тяхното сливане, игра с перспективата и композицията, които играждат лека и красива образност на границата на реалното и мистичното.
"Strawberry heart shakes" дава възможност на зрителя да изживее катарзиса на съзерцанието, отвежда го във въоображаеми пространства, където единствената убедителна реалност е тази на сърцето.
Платната приеглят със загадачната си образност, но  и очароват със своя оптимизъм и непринуденост , като вдъхносяват със своя по детски слънчев и усмихнат свят.

Заповядайте!

AUBERGE DE JEUNESSE REMERSCHEN 31, Wäistrooss L- 5440 Remerschen
Remerschen, Luxembourg

http://www.svetlanagencheva.com/paintings/?lang=en
http://www.facebook.com/event.php?eid=284045778283613

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB