Не сте логнат.

#1 19/01/2009 07:21:54

Vilioneto
потребител
Регистриран: 17/01/2009
Мнения: 12

Място за детски партита

Като инициатор на този подфорум, мисля че е редно да започна и първата тема wink
Тази събота моята голяма дъщеря отпразнува 13-ия рожден ден в БГ ресторант в Блашет. Мисля, че мястото се оказа супер подходящо за деца на нейната възраст, и освен че е много вкусно, беше и атрактивно за съученичките й.
Имам обаче по-малка дъщеря, която през март ще навърши 4 г. Имате ли идеи и знаете ли детски клубове, където малки деца могат да се забавляват, докато празнуват.... Особено ако в същото време майките и татковците могат да си говорят и пийват кафе :-) Аз лично знам за един такъв клуб в Сити Конкорд, но досега не съм ползвала услугите му.
Хайде, вие сте с предложения cool

Изключен

#2 22/01/2009 23:49:46

PetyaG
потребител
Регистриран: 22/01/2009
Мнения: 1

Отговор: Място за детски партита

Здравей Вили,
много се радвам на твоята инициатива. Моята дъщеря е на 5 години и напоследак ходихме на няколко детски партита в тукашните детски клубове. Всъщност в два клуба: единият е Zig Zag в Bertrange (www.zigzag.lu), другият е Kids' Ville в Beggen (www.kidsville.lu) и в двата има възможност подителите да си седнат на кафе и да си приказват, докато децата се забавляват. Всеки от двата си има положителни и отрицателни черти, но на мен повече ми хареса като че ли Kids' Ville. 
Дано тази информация да ти е от полза. До скоро.

Изключен

#3 23/01/2009 19:13:49

Vilioneto
потребител
Регистриран: 17/01/2009
Мнения: 12

Отговор: Място за детски партита

Здравей Петя, и аз се радвам на отговора ти. Благодаря ти !
В момента всички вкъщи са болни, но ще отидем, надявам се, в най- скоро време в някой от клубовете. Ако има желаещи за среща, ще бъде още по- хубаво !

(Пиша със свито сърце, мислейки за ужасната новина от Белгия... Работя в европейската ясла и сякаш всичко 'видях' с очите си....)

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB