Не сте логнат.

#1 22/06/2009 09:46:19

Poli
потребител
Регистриран: 12/11/2007
Мнения: 2

Барелефи на Левски и Яворов в Брюксел

Сигурно някои от вас вече са прочели това съобщение, когато се разпространяваше в избирателната секция. Понеже получих някои уточнения от инициаторите, публикувам актуализираната версия и тук:

СЪОБЩЕНИЕ-ПРИЗИВ

Уважаеми сънародници!

Сред група българи, живеещи в Кралство Белгия, възникна идеята за изготвяне и поставяне на два барелефа с образите на Васил Левски и на Пейо Яворов. С първия от тях искаме през есента на 2009 г. да бъде украсена новата сграда на Консулска служба към Посолството, а с втория – входа на Българското училище в Брюксел. С тази цел съставихме Инициативен комитет в състав: Председател - Александър Иванчев (учител по история в българското училище, към Посолството на България в Белгия “Пейо Яворов”) и членове – Румяна Митрева (пресаташе в Посолството), Веселин Костов (рекламен агент) и Росен Кръстев (адвокат).
Двата барелефа ще струват около 2000 евро, които очакваме да бъдат набрани чрез дарителска акция. За целта отворихме отделна сметка в ING Bank. Номерът на сметката е 363 0522630 34 в клон De Fre 82, Uccle, 1180, Bruxelles, бенефициент: Aleksandar Ivanchev, IBAN: BE68 3630 5226 3034, BIC: BBRUBEBB. Молим ви при попълване на съответния банков документ да отбелязвате името и адреса си, както и че сумата е предназначена за изработката на барелефите на Левски и Яворов.
Така ще имаме възможността да изпратим на всеки дарител лично благодарствено писмо от името на Посолството и на Българското училище в Брюксел и ще изготвим списък на дарителите, който ще се съхранява в Посолството.
Призоваваме всеки обичащ и уважаващ Родината си българин да даде скромния си принос в тази родолюбива инициатива за да увеличим не само местата в Брюксел свързани с България, но и собственото ни самочувствие и самоуважение на българи!

Брюксел, 20 април 2009 год.

С дълбоко уважение:  Председател на инициативния комитет ____________
                                    /Ал. Иванчев/

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB