Не сте логнат.

#1 14/03/2008 18:58:09

nege
потребител
Регистриран: 14/03/2008
Мнения: 1

Sazdavane na bulgarsko uchilishte za deca na jiveeshtite bulg. v Lux

Zdraveite,

Nazriava ideiata za sazdavane na bulgarsko uchilishte za decata na jiveeeshtite bulg. grajdani v Lux. Takiva institucii veche sashtestvuvat v ostanalite evrop.strani, kadeto jiveiat bulgari.

Pri proveden razgovor s poslanika ni v Brussels -g-n Hristo Georgiev na 13.03.2008, stana iasno che takava idea moje da bade realizirana  pri dobra organizacia ot nasha strana.

Zaniatiata na decata mogat da budat osashtestviavani v opredeleni dni, kogato tova e vazmojno, v oborudvano za celta pomeshtenie. Predmetite na obuchenie triabva da se sintezirat spored potrebnostite na decata.

Vav vrazka s tova, triabva da znaem kolko deca na bulgarski grajdani jiveiat na teritoriata na Luxembourg, na kakva vazrast sa i kakva e naglasata na roditelite za podobna iniciativa.

Za sastaviane na spisak pishete na e-mail: nege@abv.bg

Izvinete , che saobshtenieto e napisano na latinica, no niamam programa za kirilica. Veseli praznici i dobro nastroenie!

Pozdravi: A. Karagyozova

(14/03/2008 19:02:50)

Изключен

#2 17/03/2008 15:06:03

new member
потребител
Регистриран: 17/03/2008
Мнения: 1

Отговор: Sazdavane na bulgarsko uchilishte za deca na jiveeshtite bulg. v Lux

Zdraveite,
Dokato nazree ideiata za organizirane na bulgarsko uchilishte v Luxembourg. moga da preporacham na vsichki zainteresovani distanzionno obuchenie po bulgarski ezik /a moje I po drugi specialni predmeti/ prez Skype: sas specialno podgotveni online urozi, pomagala, pisane na "biala" daska I prochee. Prepodavaneto e individualno I uchiteliat se saobraziava s nivoto na konkretnoto dete. Tzenite sa sashtite kato v BG /vse edno che deteto hodi na kursove vav firmata/.
Eto koordinatite: "Obrazovatelni tehnologii",
http://www.edutech.bg/
Shefkata se kazva Maria Azmina - e-mail: m_amzina@edutech.bg

Moiat sin uchi veche treti mesetz taka i sme mnogo dovolni.

Pozdravi,
Svetla Avramova

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB