Не сте логнат.

#1 15/10/2012 20:05:06

Тони
администратор
Регистриран: 19/02/2007
Мнения: 886

Рингана - свежи продукти, без консерванти и химични добавки

Здравейте,
Казвам се Гергана Дойчинова и съм самостоятелен Рингана-партньор. Рингана е водеща марка в Австрия в сферата на Био- технологиите и върви по съвсем нови пътища по отношение на Свежи продукти, без консерванти и химични добавки, по отношение на тялото, използвайки изцяло само билки, растения и витални съставки от природата.
Фирмата е от 17 години на пазара, изключително успешно с 50% годишен растеж и най-големият Свеж - производител в Европа.
Ние стартирахме с изграждане на структури в Германия, Швейцария, Италия и цяла Европа.
Информация за качеството на чистота на продуктите може да намерите на моята страница: http://BioNatureFresh.alle.bg/ & www.ringana.biz/347893
Погледнете също така и Frische-Caps (Свежите капсули).
Там ще намерите комплекс от билки с конкретна насоченост, както например "Immu" в подкрепа на имунната система, или "Move" за опорно-двигателния апарат, "Cerebro" в подкрепа на концентрацията и доброто настроение и др.
Към Frische-Packs ще намерите различни продукти грижа за виталността, за регулиране на киселинно-основния баланс на стомаха, за поддържане на червата и др.
Ние търсим самостоятелни партньори за изграждане на нашия екип, които просто искат да създадат свой собствен бизнес със стабилни доходи.
Също така с Рингана може да се подсигурят и допълнителни доходи или още един пенсионен стълб.
Тъй като продуктите са абсолютно прясно произведени, по поръчка, разпространението им е възможно единствено чрез директен маркетинг. Всеки получава директно от Рингана поръчката си. За това няма складиране на стока, няма минимално закупени количества и за това няма никакъв риск, никаквизатворени финансови средства. Освен поръчка на продукти, които самите Вие да ползвате, няма никакви други разходи.
Ако това представлява интерес за Вас, моля пишете ми на BioNatureFresh@gmail.com
Гергана Дойчинова
Самостоятелен Рингана - партньор

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB