Не сте логнат.

#1 18/10/2013 17:26:05

Тони
администратор
Регистриран: 19/02/2007
Мнения: 886

2013.10.26 -19:00 ч.- Luxembourg - Миленита's night

Тази година закриващото събитие на популярния фестивал за източно-европейско кино CinEast (http://www.cineast.lu/) ще се състои от предимно българска програма smile))

Вечерта ще започне с прожекция на българския филм "Лора от сутрин до вечер" (19.00 ч.), представен от самата Миленита, изпълняваща главната роля, след което ще продължи с концерт на Миленита и нейната млада енергична група The Funky Miracle Band (21.00 ч.) и ще завърши с балкански и източно-европейски ритми от DJ Mozayka (Полша)!!!

Събота, 26 октомври 2013
Зала Sang & Klang, 1 rue Trois Glands, Luxembourg

Цена на билетите: 15 евро (предварителна продажба) / 17 евро (на място)
Билети можете да закупите на clubgaida@gmail.com и в деня на спектакъла на импро театър ХаХаХа (19 октомври)!

Ето и повече информация за програмата:

Лора от сутрин до вечер (2011), субтитри на английски, режисьор Димитър Коцев – Шошо, в главната роля Милена Николова (Миленита).

“Лора от сутрин до вечер” разказва за едно необичайно приключение в големия град. Филмът е съвременен и динамичен, забавен и непринуден. В рамките на един луд ден от неговата сутрин та чак до вечерта Лора става героиня в напрегнато преследване от чудати персонажи заради дребни предмети, чиято стойност и смисъл тя дори не подозира. Заедно със зрителя тя трябва да разкрие загадката на магическите зарчета, като по пътя ще разбере много неща за себе си, за приятелствата и за всичко останало.

Миленита & The Funky Miracle Band

Миленита е името, обединяващо музикант, композитор, текстописец и певица в едно удивляващо цяло.

Коя е Миленита? Името на Миленита изгря през 2003 г. с хита "Моногамни", после тя спечели публиката с песента „Назад“, но напоследък особено популярни са нейните „Махала", „Черни котараци" и „Няма". Стилът й трудно може да бъде определен жанрово, но както текстовете й, така й музиката винаги звучат оригинално. Миленита е и една от малкото жени в България, които сами пишат текстовете и музиката си.

Миленита е нежната бухалка на независимата музикална сцена. Миленита не зависи от продуценти, пари и квалификации. Ще определи ли някой какъв стил е нейната музика? Свежо ретро? Фънки джаз? Жива електроника? Бърз блус? Некомерсиален поп? Мелодична-вокалност от момиче-жена?
Едно е сигурно – Миленита прави музика. Музика за тъга. Музика за смях. Музика за бар. Музика за плаж. Музика за любов.

Милена е с два родни езика – български и испански. С два албума [Do it Again, 2005 и Gato, 2010] и един в очакване.

Групата, с която ще пее Миленита - The Funky Miracle Band, свири всичко, което харесвате - Аcid, Latino, Swing, Funk, Blues - всичко е възможно !!!
 

Facebook:
https://www.facebook.com/milenita.music
Videos:
http://www.youtube.com/user/milenitaeu/videos

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB