Не сте логнат.

#1 26/08/2014 07:34:24

Тони
администратор
Регистриран: 19/02/2007
Мнения: 886

ИЗБОРИ БЪЛГАРСКИ ПАРЛАМЕНТ 5 ОКТОМВРИ 2014 ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ОТ ЛЮКСЕМБУРГ

Здравейте,

ЦИК взе решение да има избирателна секция в Люксембург на предстоящите на 5 октомври 2014 г. избори за членове на Парламента на Р България.

Мястото на избирателната секция е определено:

Hotel Parc Belle-Vue 5, Avenue Marie-Therese L-2132 Luxembourg

Залата следва да се отвори сутринта на 5 октомври в 06:00 ч. до 19:00 ч.

Няма необходимост да се подават заявления, защото секция в Люксембург има по решение на ЦИК /защото имаше на предишните избори и гласуваха повече от 100 души/.

Започва кампанията за набиране на кандидати за членове на секционната избирателна комисия. Както при предишните избори. Искат за всяка секция по 5 предложения.

Моля, доброволците желаещи да бъдат включени за членове на СИК в Люксембург да изпратят директно на мейла на посолството embassy.brussels@mfa.bg следните данни:

Трите имена
ЕГН
Образование - Специалност
Предходен опит в избори
Телефонен номер   
Email

В посолството в Брюксел данните на всички секции ще се обобщят и изпратят в София на Министерството на външните работи, за да ги предложи на ЦИК.

Моля, много е важно, всички кандидати да знаят, че посолството в Брюксел не одобрява кандидатурите за членове на СИК. Само препраща данните. В случай, че се появят повече кандидати от 5, примерно 7-8, да знаят, че и техните данни ще бъдат изпратени в обобщения списък. В ЦИК в София се извършва подборът и одобрението се публикува на сайта на ЦИК http://www.cik.bg/

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB