Не сте логнат.

#1 18/04/2016 20:49:59

Sylvia
потребител
Регистриран: 12/04/2016
Мнения: 6

Тета лечение - техника за мигновена трансформация

Може би Вие вече дълго време търсите решение на своите проблеми, пробвали сте различни методи, обръщали сте се към много лекари и психолози.  Mетодът, който ще Ви помогне е  ТЕТА ЛЕЧЕНИЕТО. Той е помогнал на много хора по цял свят!
Какво е Тета изцеление?
ThetaHealing ® -ТЕТА ЛЕЧЕНИЕ е техника за изцеление на ума, тялото и душата на ниво енергия и на ниво ДНК. Това е практическо приложение на откритията на квантовата физика.
Днес Тета лечението ( Thetahealing ) набира популярност в цял свят. И това не е напразно, тъй като тази методика учи да гледаш на живота с усмивка, да се избавиш от страха и болката на физическо и духовно ниво.
С помощта на Тета лечението вие ще помогнете на себе си и на другите да се избавят от проблеми намиращи се дълбоко в подсъзнанието. Известно е, че не е достатъчно да забравиш за даден проблем, нужно е да го изкорениш от тялото на човека.
С помощта на Тета лечението можете да сменяте убеждения и програми в подсъзнанието така, че да отстраните препятствията към набелязаната цел и да излекувате тялото от заболявания, да станете по-успешни и щастливи. Именно това се казва изцеление.
Какви проблеми се разрешават с ТЕТА ЛЕЧЕНИЕ ?
- ПСИХОЛОГИЧЕСКИ – работа с убеждения и програми на подсъзнателно ниво, освобождаване от страхове, обида, вина, несигурност и други психологически проблеми и програми, които са ни наложени отвън.
- ФИЗИОЛОГИЧНИ - Изцеление на физиологични заболявания и травми, недостатъци на генетично ниво.
- ФИНАНСОВИ - достигане на баланс на духовното и материалното в живота, финансова свобода и изобилие.
- ЕМОЦИОНАЛНИ - подобряване отношенията с обкръжаващите ни хора, емоционален баланс
- ДУХОВНИ - определяне на истинските желания, предназначение, любими занимания
Тета лечението е лечебен метод, създаден от Ваяна Стайбъл, излекувала себе си от напреднала форма на рак. Тя е художничка, писателка и благодарение на нейната естествена харизма и състрадание към нуждаещите се, тя се определя като интуитивен учител. В продължение на двадесет години тя е помогнала на стотици хора по света да се освободят от различни болести на физически, психичен и духовен план. Посветила се е да разпространява този метод по света. Ваяна е обучила практикуващи и учители, които работят в над четиридесет страни. Уебсайт: http://www.thetahealing.com/. Книгите й „Тета лечение“, „Тета лечение за напреднали“ и „Тета лечение – Болести и разстройства“ са издадени и на български език от издателство Аратрон.
За повече информация, Тета сеанси и Тета курсове, може да пишете на lifeinbalancebulgaria@gmail.com, или да се обадите / между 23.04. - 7.05.2016г./ на телефон: 00352 691439520, Силвия Ангелова, Ph.D., сертифициран лично от Ваяна Стайбъл инструктор по Тета лечение.

Изключен

#2 24/04/2016 09:35:06

Sylvia
потребител
Регистриран: 12/04/2016
Мнения: 6

Отговор: Тета лечение - техника за мигновена трансформация

Готови ли сте и искате ли да направите промени в живота си - в областта на здравето, взаимоотношенията, работата, финансите, семейството, любовта? Искате ли да се освободите от страховете, които ви пречат да вървите напред, да постигнете мечтите си и да живеете живота, който вие искате?
Всички положителни промени, освобождаването от стария товар и парадигми, и от нещата, които ви пречат да бъдете щастливи, може да ги постигнете с помощта на Тета, лесно и бързо.
За повече информация, записване за Тета сеанси, моля да се обадите на +352691439520 или да пишете на lifeinbalancebulgaria@gmail.com
Решението на вашите проблеми и задачи е във вашите ръце. Само се обадeте. Един Тета сеанс ще промени живота ви към по-добро.
Това, което години ви е притеснявало, тормозило и подтискало, може да си отиде завинаги от вас.

Изключен

#3 13/12/2018 19:07:45

Sylvia
потребител
Регистриран: 12/04/2016
Мнения: 6

Отговор: Тета лечение - техника за мигновена трансформация

Здравейте!

Аз съм Силвия Ангелова, Ph.D., сертифициран Theta Practitioner & Theta Instructor.

В периода 15.12.2018 – 03.01.2019 г. ще бъда в Люксембург.

Тези от вас, които искат и са готови да пробват нещо ново, може да се запишат за Тета сесия на тел. + 352 691439520.

Желая ви усмихнати, щастливи и благословени дни и празници!



ТhetaHealing® e една от най-мощните техники за енергийно лечение в света!

ТhetaHealing® е практическо приложение на откритията на квантовата физика.

“Тета-лечението е процес, който води до физическо, психично и духовно изцеление чрез насочена молитва към Създателя. Той с готовност ни дава това изумително познание, което сега и вие можете да получите. То промени моя живот и живота на много други хора. Има само едно задължително условие да овладеете тази техника: трябва да вярвате в Създателя на Всичко, Което Е. Системата Тета-лечение не принадлежи към никоя религия. Всеки, който искрено вярва в Бог или Творящата сила, може да я постигне и да я използва."
Ваяна Стайбъл

Повече информация за ТhetaHealing® може да прочетете на: http://thetalovebg.com/.
Моят профил на сайта на Ваяна Стайбъл: https://www.thetahealing.com/theta-spec … l?id=75398

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB