Не сте логнат.

#1 10/11/2016 23:39:42

BG tsurkva
потребител
Регистриран: 09/09/2015
Мнения: 59

Занятие по вероучение на 18 ноември и Св. литургия на 26 ноември

Уважаеми сънародници,

Имаме удоволствието да ви поканим на Света литургия на български език на 26.11. /събота/ от 9:00 часа, в сградата на църквата Saint Alphonse (адрес: 32 Rue des Capucins, L-1313).

Богослужбата ще бъде извършена от отец Стефан от българската православна църковна община „Св. Амвросий Медиолански” - гр. Милано, който има благословението на Негово Високопреосвещенство митрополит Антоний да ни помага, когато отец Станко Дидов няма възможност да ни гостува от България.

Умоляваме тези от вас, които желаят да се изповядат преди вземането на Св. Причастие, да заявят това предварително на cssvirbg@gmail.com, за да може отец Стефан да предвиди достатъчно време за всеки желаещ преди началото на службата. За ваша информация, самото причастие ще бъде извършено около 10:00 часа.

След края на богослужбата, между 10:30 и 12:00 часа Ви каним на традиционната почерпка в едно от помещенията в храма.

Не сме забравили и най-малките! На 18 ноември /петък/ ще се проведе следващото занятие по вероучение. Поради големия интерес от страна на деца от различни възрасти, урокът ще бъде структуриран в два модула за две възрастове групи - приложно православно ателие за най-малките с начален час 17:00 и беседа с по-големите деца, която ще започне около 17:50 ч. Темата на занятието ще бъде "Защо и как се кръстим" и "Молитвата "Отче наш".

Молим да потвърдите дали вашето дете/деца ще присъстват, като ни пишете възможно най-скоро на следните адреси: cssvirbg@gmail.com и verojka@gmail.com.

Бог да бъде с всички нас!
Църковното настоятелство на БПЦО „Св. Иван Рилски“, Люксембург

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB