Не сте логнат.

#1 03/01/2017 22:41:35

BG tsurkva
потребител
Регистриран: 09/09/2015
Мнения: 59

Св. литургия на 7 януари /събота/ от 9:00 часа

Братя и сестри,

Честита нова година! Нека тя да е богата на здраве и доброплодство, а по Божията милост да укрепваме по пътя на вярата и да се радваме на все по-чести и благодатни срещи!

Напомняме, че следващата света литургия на български език ще бъде отслужена от о. Стефан от Милано тази събота, на           7 януари (Ивановден) в храма Saint Alphonse, адрес: 32 Rue des Capucins, L-1313. Началото на богослужението е в 9 часа. Причастяването на децата и на надлежно подготвилите се възрастни е планирано за около 10 ч., след което о. Стефан ще отслужи Велик водосвет.

Молим желаещите да почерпят Богоявленска вода да носят подходящи съдове! Молим също така желаещите за изповед да бъдат в храма по-рано – към 8–8:15 ч.

След края на богослужението ще се съберем на традиционната почерпка, за която всеки може да допринесе според възможностите си (блажи се :-).

Отец Стефан ще е на наше разположение до около 14 ч., така че ще съставим списък на желаещите за поръсване и благославяне на домовете с Богоявленска вода. Пишете ни на cssvirbg@gmail.com, за да потвърдите вашето желание.

Сърдечни поздрави,

Църковното настоятелство на БПЦО „Св. Иван Рилски“, Люксембург

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB