Не сте логнат.

#1 15/02/2017 00:54:31

BG tsurkva
потребител
Регистриран: 09/09/2015
Мнения: 59

НВ митрополит Антоний ще гостува в Люксембург на 18-ти март

Уважаеми сънародници и съмишленици,

В навечерието на Великия Великденски пост, с радост желаем да ви съобщим, че в отговор на отправената от нас молба и сърдечна покана, Негово Високопреосвещенство Западно- и Средноевропейският митрополит Антоний прие да посети отново Люксембург на 17 и 18 март, 2017 г.

Митрополит Антоний, в съслужение с отец Станко Дидов, ще оглави и отслужи празнична Света литургия на български език — на 17 март (събота) от 9:15 часа, в църквата Св. Алфонс (32 Rue des Capucins, Luxembourg).

Също така, във връзка с организирането на гостуването на НВ Антоний и отец Станко, стартираме кампания за набиране на дарения. Молим тези от вас, които имат желание и възможност да подпомогнат финансово това важно за православните българи в Люксембург и околностите събитие, да се свържат с нас.

Ествествено, ще бъдем изключително благодарни и на всеки, който желае да ни подпомогне и с времето и усилията си, за да направим необходимата организация.

За повече информация:

cssvirbg@gmail.com (добавете го и в Contacts, за да сте сигурни че нашите бъдещи съобщения няма да попаднат във вашата SPAM папка.)

Ако се интересувате от бъдещи новини относно нашето начинание, моля посетете и харесайте нашата Фейсбук страница : Българска Православна общност в Люксембург - св. Иван Рилски.

Сърдечни поздрави!

ЦН на БПЦО „Св. Иван Рилски“ – Люксембург

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB