Не сте логнат.

#1 02/01/2019 22:50:37

BG tsurkva
потребител
Регистриран: 09/09/2015
Мнения: 59

Св. литургия на 5 януари /събота/ от 10:00 часа

Възлюбени в Господа братя и сестри, скъпи приятели,

Следващата света литургия на български език ще бъде отслужена от о. Стефан на 5 януари /събота/, отново в храма към Духовната семинария St Jean XXIII (адрес: 52, rue Jules Wilhelm, L-2728 Luxembourg). За тези от вас, които не са присъствали на някои от предишните служби, сградата на комплекса е в непосредствена близост до Филхармонията – в гората зад Конгресния център (разполага с два безплатни паркинга).

Началото на богослужението ще бъде в около 10:00 часа, а след като завърши о. Стефан ще отслужи Велик водосвет за Йордановден, а също и молебен за новата година. По време на богослужението, отново в специално наета зала, ще се проведе поредното занятие по вероучение за деца. Темата ще бъде : "Богоявление и Ивановден".

Молим желаещите да почерпят Богоявленска вода да носят подходящи съдове! Молим също така желаещите за изповед да бъдат в храма по-рано – към 9:00 ч., за да се опитаме да започнем службата навреме.

След края на богослужението отец Стефан ще бъде на наше разположение до около 17 ч, така че ще съставим списък на желаещите за поръсване и благославяне на домовете с Богоявленска вода. Молим, пишете ни на bgeglise@gmail.com, за да потвърдите вашето желание, като посочите телефон за връзка, а също и адреса Ви. Не на последно място, ще Ви бъдем благодарни и ако ни уведомите дали разполагате с личен автомобил, с който да помогнете за транспорта на отеца през следобяда. Всичко това ще улесни планирането на посещенията му по домовете ни в краткото време, с което разполага преди обратния му полет привечер.

Сърдечни поздрави и с благословение,

Църковното настоятелство на БПЦО „Св. Иван Рилски“, Люксембург

BG tsurkva (03/01/2019 11:59:41)

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB