Не сте логнат.

#26 31/08/2008 19:17:23

pipi007
администратор
Регистриран: 19/11/2007
Мнения: 227
Уеб сайт

Отговор: 6te ima li football tozi week-end?

ivet_ka написа
orlin написа

Mnogouvajaema Ivet_ka!

S edna duma: ako niama da se zapisvash za futbol, shte otsenim visoko jesta ti da si otvorish edna tema vav forum-a (naprimer za mantaliteta ni - kak obicham klishetata:-))) i da otprishtish tam entusiazma si.

Ne sme ednakvi, ne sme chak tolkova edinni, edin obicha Brahms, drug - Bugi Barabata, taka che ni obediniavat niakoi deinosti.... shte ima kandidati i za rezepti, i za rakiika .. plebeite se zanimavat s prozaichni neshta kato futbola...

P.S. V moiata detska gradina biahme edinni pod miloto oko na BKP i OF...

Orlin,4estno kazano ne mi se zanimava s va6ite ritaniq na topki,parvo az popitah kato 4ovek,dali ima niqkoe miqsto kadeto se sabirat balgarite tuk ili samo dvama trima si ritat topka!!!I poneje ne vijdam nikakvo razvitie po temite,nikakva aktivnost,re6ih da popitam imenno v Futbol!!!Neznam za6to ti re6i da se namesi6 i da prodalji6 diskusiqta,koiato az smetnah za zavar6ena!Izviniqvam se ako sam Vi pretesnila s vaprosa mi ili nepoznatoto mi presastvie do sega v fouroma!!Qvno vie niqkolkoto "futbolis4eta" ne obi4ate da vi bade prekasvan razgovora,kolko 4esa i kade da ritate(siaka6 v Luxembourg ima goliqm izbor)!Ta tova e ot men,o6te edin pat se izviniqvam,ako sam zaela ot "cenoto" VI vreme!!!

ivet_ka, mnogo burz otgovor.
Mozhesh da pishesh tuk (na tozi sait) zashtoto toj e nov i na moderatora (Toni) mu omruzna da si pishe sam smile Sigurno oba4e ne e podhodjashto da go pravish vuv foruma-a za futbol, zashtoto vsi4ki sme 4uvstvitelni gameni (kato edni normali futbolisti) i toku vizh njakoj te nagrubil bez da iska (...ili naro4no! wink ).
V otgovor na vuprosa za BG sbirki - ot vreme vreme, ima partita, na koito az sum DJ i togava gledam da kazha na vsi4ki bulgari da dojdat (objava v tozi forum). Tova se slu4va rjadko i partitata ne sa bulgarski, a prosto dj-a e bulgarin. Ina4e, ima si edin bulgarski restorant... no ve4e maj nikoj bulgarin ne hodi tam, shtoto... hajde njama da izpadam v liri4ni otklonenia - mozhesh i da otidesh i da proverish, hranata e hubava, taka 4e ako se prestorish na 4uzhdenka, mozhe i prestoja ti tam da e priaten (njakude iz foruma sigurno se namira i to4nia adres).
Ta tova e. Ako ti se igae s nas futbol, shte se radvame na vseki nov fen (bil toj i mazhoretka).

Vesel den i samo CSKA smile smile

Изключен

#27 31/08/2008 20:12:45

ivet_ka
потребител
От: Luxembourg
Регистриран: 13/11/2007
Мнения: 17

Отговор: 6te ima li football tozi week-end?

pipi007,merci za pozetivniq post!!!S udovolstvie imam jelanie da otida na BG restoranta i 6te go napraviq!Za futbolni ma4ove,ne sam sigurna,sled kato znam 4e edva li 6te sam jelana ot niqkoi hora s koito tuk si obmenihme replki!!!Niqmam ni6to  protiv nikoi,no ne se ostaviqm na ostri obra6teniq sre6tu men!!A i naistina e samo CSKA!!!

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB