Не сте логнат.

#1 09/03/2017 23:51:07

BG tsurkva
потребител
Регистриран: 09/09/2015
Мнения: 59

Организация и програма за гостуването на НВ митрополит Антоний

Уважаеми сънародници и съмишленици,

Както вече Ви съобщихме неотдавна, в отговор на отправената от нас молба и сърдечна покана, Негово Високопреосвещенство Западно- и Средноевропейският митрополит Антоний прие да посети отново Люксембург на 17, 18 и 19 март, 2017 г.

Митрополит Антоний, в съслужение с отец Станко Дидов, ще оглави и отслужи празнична Света литургия на български език — на 18 март (събота) от 9:15 часа, в църквата Св. Алфонс (32 Rue des Capucins, Luxembourg).

Подготовката на радостното събитие е в разгара си. На проведената последна среща на 5 март бяха обсъдени подробностите по организацията на мероприятието. Във връзка с това всяко съдействие на възможно най-широк фронт, независимо дали е под формата на личен ангажимент или на парична помощ от всеки от нас  е особено необходимо.

По-специално предстои:

1. да организаираме и координираме приготовлението на почерпката след Светата литургия в събота. Желаещите да се включат и да приготвят/закупят постни храни и напитки могат да изпращат предложенията си по имейл на: ancuturic@gmail.com.

2. да имаме готовност да почистим и да приведем в добър вид използваните помещения след приключване на мероприятията в събота, което ще бъде в ранния следобед. Доброволци? Ествествено, ще бъдем изключително благодарни на всеки, който желае да ни подпомогне и с времето и усилията си, за да направим необходимата организация.

3. Да уточним точната бройка на желаещите за участие в неделния обяд (на собствени разноски), за да можем да направим резервация. Краен срок за отговор – 15 март.

Можете да ни пишете на: cssvirbg@gmail.com (добавете го и в Contacts, за да сте сигурни че нашите бъдещи съобщения няма да попаднат във вашата SPAM папка.)

Сърдечни поздрави!

ЦН на БПЦО „Св. Иван Рилски“ – Люксембург

BG tsurkva (14/03/2017 22:46:23)

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB