Не сте логнат.

#1 19/12/2017 23:00:12

BG tsurkva
потребител
Регистриран: 09/09/2015
Мнения: 59

Св. литургия на 6 януари /събота/ от 10:30 часа

Братя и сестри,

Следващата света литургия на български език ще бъде отслужена от о. Стефан на 6 януари (Йордановден) в храма към Духовната семинария St Jean XXIII (адрес: 52, rue Jules Wilhelm, L-2728 Luxembourg). Сградата на комплекса е в непосредствена близост до Филхармонията – в гората зад Конгресния център (има голям и безплатен паркинг). Началото на богослужението ще бъде в около 10:30 часа, след което о. Стефан ще отслужи и Велик водосвет.

Молим желаещите да почерпят Богоявленска вода да носят подходящи съдове! Молим също така желаещите за изповед да бъдат в храма по-рано – към 9:30 ч., за да се опитаме да започнем службата навреме.

След края на богослужението отец Стефан ще е на наше разположение до около 14 ч., така че ще съставим списък на желаещите за поръсване и благославяне на домовете с Богоявленска вода. Пишете ни на cssvirbg@gmail.com, за да потвърдите вашето желание. Тъй като отеца трябва да си лети обратно за Милано (през Шарлероа) в събота привечер, времето с което ще разполага е ограничено. Ето защо, той ще има възможност да посети домовете само на тези, които първи заявят своето желание.

Весело посрещане на Рождество Христово,

Църковното настоятелство на БПЦО „Св. Иван Рилски“, Люксембург

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB