Не сте логнат.

#1 09/04/2018 22:33:56

BG tsurkva
потребител
Регистриран: 09/09/2015
Мнения: 59

Следващата литургия ще бъде архиерейска - на 14 април от 10 часа

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

След като през изминалите дни придружихме молитвено Спасителя по пътя Му към Голгота и съпреживяхме скръбта от Неговото разпятие и погребение, ликуваме за Христовото възкресние и сърдечно благопожелаваме на всички нескончаема да бъде Пасхалната радост и по Божия милост да съумеем дълго да запазим светлината от Празника на празниците.

Духовната ни радост се преумножава в нашата община тази година.

Както знаете, в края на Светлата седмица ще имаме честта и радостта да посрещнем в Люксембург епархийския ни архиерей - Негово Високопреосвещенство Западно- и Средноевропейския митрополит Антоний.

На 14 април, Света събота митрополит Антоний ще оглави архиерейска света литургия, като ще му съслужат свещеник Станко Дидов (председател на Църковното настоятелство) и свещеник Милчо Маринов (от енорията във Франкфурт на Майн).

Пасхалната богослужба ще бъде отслужена от 10 ч. в храма към духовната семинария St Jean XXIII. Адресът е познат: 52, rue Jules Wilhelm.

Сърдечно каним всички сънародници в региона заедно да празнуваме заедно и да се поздравим с Възкресението, като получим архиерейското благословение. Очакваме Ви!

След богослужбата, както обикновено, ще можем да се почерпим в ресторанта към комплекса, тъй като в Светлата седмица е разрешено всичко. Молим, желаещите да се включат, да ни пишат на имейла или във фейсбук до вторник вечер. Цената на куверта /предястие, ястие, десерт и кафе/е 15 евро.

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB