Не сте логнат.

#1 28/05/2017 22:50:03

BG tsurkva
потребител
Регистриран: 09/09/2015
Мнения: 59

Св. литургия на 11 юни и урок по вероучение на 24 юни

Уважаеми сънародници,

Имаме удоволствието да ви поканим на Света литургия на български език на 11.06 /НЕДЕЛЯ/ от 9:30 часа, в помещение в двора към сградата на църквата Saint Alphonse (адрес: 32 Rue des Capucins, L-1313, no входът е от към Rue Willy Coergen).

Този път Богослужбата ще бъде извършена от председателя на нашата църковна община, отец Станко Дидов. Умоляваме тези от вас, които желаят да се изповядат преди вземането на Св. Причастие, да пристигнат не по-късно от 8:45.

След края на литургията, между 11:00 и 12:30 часа, Ви каним на традиционната кратка почерпка като се надяваме, че всеки от нас ще помогне с подготвянето й.

Не сме забравили и най-малките! На 24 юни /събота/ ще се проведе последното за настоящата учебна година занятие по вероучение. Отново урокът ще бъде структуриран в два модула за две възрастови групи - приложно православно ателие за най-малките с начален час 17:00 и беседа с по-големите деца, която ще започне около 17:50 ч. Темата на занятието ще бъде празника на "Св. св. Кирил и Методий".

Молим да потвърдите дали вашето дете/деца ще присъства(т) като ни пишете възможно най-скоро на следния имейл адрес verojka@gmail.com, тъй като е необходимо да бъдат предварително закупени/подготвени достатъчно материали за всички деца. Напомняме че възрастова граница няма, но като цяло занятията са насочени към деца, които са вече ученици.

Бог да бъде с всички нас!
Църковното настоятелство на БПЦО „Св. Иван Рилски“, Люксембург
email: cssvirbg@gmail.com

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB