Не сте логнат.

#1 13/07/2017 22:39:59

BG tsurkva
потребител
Регистриран: 09/09/2015
Мнения: 59

Дарителска кампания за "Св.Иван Рилски" - Люксембург

Скъпи в Господа братя и сестри,

Обръщаме към всички Вас със следния призив:

1. Църковната ни община продължава да се нуждае от помощ, за да се подсили дейността ѝ. Ще бъдем благодарни на онези от Вас, които заявят изрично своето желание да се включат по-активно в делото. Всяка помощ, колкото и малка да изглежда, е от голямо значение.

Нуждаем се от доброволци, които да съдействат при организацията на вече редовните богослужения – напр. с транспорт при посрещането и настаняването на свещениците, при подготовката на храма за служба и при неговото почистване след това, при закупуването на консумативи, при разпространяването на информацията за богослуженията и т.н.

2. Църковното настоятелство открива дарителска кампания за закупуване на:

i) подвижен иконостас, за да имаме възможност да устройваме всяко помещение съобразно православната традиция и да бъдем по-гъвкави при организацията на богослуженията;
(за пример за идеен проект вж. тук: http://www.rilaeu.com/rok%20KREFELD%20E … 0Ich%20ei…

ii) свещници за множащите се иподякони;

iii) кадилница и стойка за нея;

iiii) покривка за престола.

Както миналата година, желаещите да дарят финансови средства могат да се свържат с Валентин Митов, Иванка Йорданова или Николай Бандаков, да ни пишат на имейл адреса cssvirbg@gmail.com.


Бихме искали да благодарим на всички Вас, които подкрепяте дейността на църковната община с лично участие на богослуженията! Високо оценяваме интереса и присъствието Ви, които са също вид на топла подкрепа!

Ако имате желание да усилите участието си, не се колебайте да ни пишете или да се свържете с нас по телефон!

Бог да благослови!

Сърдечни поздрави,

Църковното настоятелство

На БПЦО „Св. Иван Рилски“

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB