Не сте логнат.

#1 14/01/2018 22:57:30

BG tsurkva
потребител
Регистриран: 09/09/2015
Мнения: 59

Планирани дати за следващите богослужения и уроци по вероучение

Уважаеми сънародници,

По-долу можете да видите датите, на които предвиждаме да проведем следващите православни богослужения и уроци по вероучение на български език в Люксембург.


1. Богослужения на български език (мястото ще бъде уточнено и обявено допълнително)


3 февруари

3 март

15 април

05 май

10 юни

01 юли


Имаме желанието евентуално да организираме служба и за големия християнски празник „Цветница“, който през настоящата година ще се чества на 1 април, но български свещенник ще има възможност да ни посети и отслужи празнична Света литургия на 31 март. За тази цел ни е необходимо предварително да знаем дали ще има достъчно желаещи да присъстват. Молим Ви да отбележите Вашето намерение тук: https://doodle.com/poll/dgnt2qm7ckxydmrh



2. Вероучение (мястото ще бъде уточнено и обявено допълнително) – ще се опитаме отново да разделим децата в две възрастови групи ако има достатъчно желаещи– до 8 год. и 8+ , за да може уроците да бъдат подходящи и за малките и за по-големите. Ето защо, молим тези от Вас, които желаят децата им да посещават занятията да ни напишат предварително и тяхната възраст. Записването става на имейл адрес: verojka@gmail.com.


27 януари

24 февруари

17 март

21 април

9 юни



Бог да благослови!

Църковното настоятелство

БПЦО „Св. Иван Рилски“-Люксембург

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB